نیروگاه‌ها تنها ۳ درصد از مازوت منفعت گیری می‌کنند

نیروگاه‌ها تنها 3 درصد از مازوت استفاده می‌کنند


مهتاب من گزارش می‌دهد:




درحالی معاون راهبری تشکیل برق حرارتی از مازوت‌سوزی سه درصدی سخن می‌گوید که عامل مهم آلودگی هوا به اختصاصی در کلان‌شهر ها سوخت مازوت و منفعت گیری نیروگاه‌ها از مازوت است.



به نقل از مهتاب من، ناصر اسکندری، معاون راهبری تشکیل برق حرارتی در حاشیه نمایشگاه صنعت برق در نشست خبری اظهار کرد: صنعت برق لایه‌های مختلفی دارد که به تشکیل وابستگی شدیدی دارد و همکاران من در نوشته برق و  برای فراهم انرژی شبانه روز در تلاش می باشند به طوری که در سال ۱۴۰۲ در دوران پیک ۹۹ درصد نیروگاه‌ها آمادگی اراعه خدمات را داشتند در حالی که میانگین جهانی ۹۵ درصد است.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در مهتاب من بخوانید.

اسکندری اصرار کرد : از سال ۹۵ تا امروز ۸۹۵ قطعه نیروگاهی توسط متخصصان و دانشگاهیان داخلی سازی شدند. 

وی خاطرنشان کرد: در سرزمین ۶۲۲ واحد نیروگاهی وجود دارد که در ۱۳۴ نیروگاه قرار دارند.

منفعت گیری از سوخت مازوت در نیروگاه‌ها تنها سه درصد است

معاون راهبری تشکیل برق حرارتی با گفتن این که ۹۹ درصد از نیروگاه‌ها در حال فعالیت می باشند، اضافه کرد: این نیروگاه‌ها بیشتر از ۹۳ درصد از سوخت گاز، ۴ درصد گازوئیل و ۳ درصد سوخت مازوت بودند که سوخت مازوت تنها در نیروگاه‌های بخار مورد منفعت گیری قرار گرفت.

وی در رابطه مازوت‌سوزی نیروگاه بعثت او گفت: نیروگاه بعثت در داخل شهر تهران قرار دارد، به این علت جایگزینی آن باید به شدت انجام بشود.

او با اصرار براینکه دو راهبرد درمورد نیروگاه‌های فرسوده جستوجو می‌بشود تصریح کرد: اکنون نیروگاهی داریم که بالای ۶۴ سال عمر دارد، اما در طول سال‌ها نسبت به معاوضه قطعات آن عمل شده و بازدهی افزایش یافته است.

۷۰۰ مگاوات به ظرفیت تشکیل برق سرزمین اضافه شده است

اسکندری، سیاست مهم وزارت نیرو را منفعت برداری از نیروگاه‌های با بازدهی بالا برشمرد و همین طور گفت: اکنون ۲۰ نیروگاه سرزمین فرسوده اند و در نوبت نوسازی قرار دارند.

این مقام مسئول یادآور شد: انجام ۱۱۰ هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی در سال جاری برای گذر از تابستان سال آینده در نظر گرفته شده که تا بحال بیشتر از ۴۰ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی اغاز شده و در حال اجرا است.

معاون راهبری تشکیل برق حرارتی، با اشاره به وجود نیروگاه‌های بخاری، گازی و سیکل ترکیبی در سرزمین، خاطر نشان‌کرد: تلاش بر تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی است تا بازده نیروگاه‌ها زیاد تر بشود.

وی، افزایش ظرفیت نیروگاه‌ها را یکی از عمل‌های مهم نقل کرد و او گفت: تا کنون بیشتر از پنج‌هزار و ۷۰۰ مگاوات ظرفیت تازه نیروگاهی اضافه شده است.

اسکندری افزود: بیشتر از ۲ هزار مگاوات هم از بین بردن محدودیت انجام شده است و با این اوصاف، در کل از ابتدای دولت سیزدهم هفت‌هزار و ۷۰۰ مگاوات به ظرفیت تشکیل برق سرزمین اضافه شده است.

 












منبع