به نقل از خبرنگار فرهنگی مهتاب من از تنسیم، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شبکه ایکس در رشته توئیتی نوشت: «هنگامی از مساجد به گفتن یک کانون فرهنگی جوشان سخن میگوییم، باید تواناییهای طلایی تاریخ انقلاب را نیز برای نسل تازه بازآفرینی کنیم، دهه ۱۳۵۰ مرحوم امیرحسین فردی که رهبر عزیزمان او را «امیر داستاننویسی انقلاب» نامیدند، به تاسیس یک کتابخانه و شورای نویسندگان در مسجد جوادالائمه پرداخت.
مسجد جوادالائمه تهران با مدیریت مرحوم استاد فردی به یک کارگاه داستاننویسی پرآوازه تبدیل شد که مثالای از فکر فرهنگی نهضت اسلامی به شمار میرفت؛ کارگاهی که در آن هم تمرین «خواندن» و هم تمرین «نوشتن» می شد و در کنارش، انتشار کردن جُنگهای ادبی را نیز به بچههای مسجد میآموختند.
از رهگذر فعالیتهای این مسجد، نویسندگان و هنرمندانی پرورش شدند که با پیروزی انقلاب به «حوزه هنری» پیوستند و اندوخته بزرگ جریان ادبیات و هنر ـ متعهد شدند. انتشار کردن نشریه مشهور بچههای مسجد از یادگارهای ماندگار این فکر فرهنگی می بود که تا این مدت بیبدیل است و مجدد باید برای احیا آن بکوشیم.
این اظهارات وزیر ارشاد در حالی است که شورای نویسندگان مسجد جواد الائمه چندی پیش و همزمان با اظهار نتایج بیست و دومین دوره این جایزه خبر از تعطیلی آن دادند، جایزهای مردمی که با محوریت نهاد مسجد برگزار میشد و در بین نویسندگان حوزه انقلاب نیز از محبوبیت برخوردار می بود.
پیش از این یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد با ابراز تاسف از تعطیلی این جایزه حرف های می بود، در صورتیکه که مشکلات و مسائل مالی نقل باشد ما از آن حمایتخواهیم کرد. بعد از آن ناصری دبیر این جایزه خبرداد که جایزه شهید غنیپور هیچگاه قضیه مالی نداشته است.
انتهای مطلب/
منبع