چرا برای سفر در روزهای تعطیل، بلیت اشکار نمی‌بشود؟

چرا برای سفر در روزهای تعطیل، بلیت پیدا نمی‌شود؟








افزایش تقاضا برای حمل‌ونقل عمومی سفرهای مردمی بعد از کرونا و عدم گسترش ناوگان‌های هوایی، ریلی و اتوبوسی در سال‌های قبل، به افتبلیت در همه شقوق حمل‌ونقل منجر شده است.



به نقل از مهتاب من، این روزها اگر تصمیم سفر داشته باشید، باید از وسیله شخصی خود برای مسافرت منفعت گیری کنید یا از یک ماه قبل‌تر برنامه‌ریزی کرده و برای هر یک از وسیله‌های حمل‌ونقل عمومی‌ از جمله هواپیما، قطار و اتوبوس بین‌شهری منفعت گیری کنید. در غیر این صورت دور از انتظار است که از یک روز و چند روز قبل بتوانید بلیت بخرید.

در سال‌های قبل به دلایل بسیاری از جمله افزایش نرخ ارز، تحریم و تورم، نوسازی ناوگان در هر یک از قسمت‌های حمل‌ونقل با مشکل روبه رو بوده است. این نوشته در روزهای قبل که سرزمین با تعطیلی چند روزه روبه رو می بود، زیاد تر خود را نشان داد. 

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در مهتاب من بخوانید.

کمتر از نصف نیاز سرزمین، هواپیما داریم!

در صنعت هوایی، مسئولان اعتقاد دارند که سرزمین به ۵۰۰ فروند هواپیمای فعال نیاز دارد، این در حالی است که اکنون تعداد هواپیماهای فعال در سرزمین کمتر از ۲۰۰ فروند است. یقیناً با وجود اصرار مسئولان هوایی بر افزایش ظرفیت‌های هوایی، 

از طرف دیگر با وجود اصرار رئیس سازمان هواپیمای کشوری به رسیدن ۲۵۰ فروند هواپیمای فعال تا آخر ۱۴۰۲، موانعی از تحریم و افزایش نرخ ارز تا مشکلات گمرکی، سد راه گسترش ناوگان بوده است.

بلیت قطار هم نیست!

در صنعت ریلی هم انچه که مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران چندین دفعه اذعان کرده، به‌علت بدهی‌های انباشته از سال‌های قبل، نوسازی ناوگان ریلی هم با مشکل روبه رو بوده است. در این بین اگرچه کوششهایی برای گسترش ناوگان با منفعت گیری از ظرفیت تشکیل داخل انجام شده، اما کافی نبوده است.

یقیناً وزیر راه سال قبل و در خصوص این که چرا بلیت قطار در مسیرهای گوناگون اشکار نمی‌بشود، حرف های می بود اگرچه امکان پذیر در یک تاریخ خاص و با افزایش پیک مسافرت‌ها، تقاضای بلیت زیاد باشد و افتایجاد بشود، اما به‌ صورت کلی افتبلیت نداریم.

اتوبوس‌ها در دو سال نصف شده است!

در عین حال به حرف های رییس اتحادیه شرکت‌های تعاونی مسافربری، در حالی‌که تعداد ثبت سرویس‌هایی که به اقصی‌نقاط سرزمین داشتیم، دو سال پیش نزدیک به ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس سالانه بوده، اکنون به ۶۵۰۰ دستگاه رسیده، به همین علت در همه شهرها سرویس کمتر شده است.

گفتنی است؛ در دو سال قبل، با افت محدودیت‌های ناشی از کرونا، تقاضای سفرهای مردمی هم افزایش داشته و این نوشته در کنار عدم گسترش ناوگان، تبدیل افتاراعه در همه شقوق حمل‌ونقل شده است. 





منبع :


ایسنا








منبع