متوسط سن بازنشستگی چه مقدار است؟_مهتاب من

متوسط سن بازنشستگی چقدر است؟


به گزارش مهتاب من

به گزارش مهتاب من،‌ سازمان فراهم‌اجتماعی و دیوان عدل اداری در نشستی مشترک به بازدید دلایل و بسترهای شکل‌گیری دعاوی مربوط به این سازمان در دیوان عدل اداری پرداخته و بر الزام اصلاح برخی قوانین و مقررات ازجمله در عرصه مشاغل سخت و زیان‌آور پافشاری کردند. 

میرهاشم موسوی در این جلسه با گفتن الزام خبر‌رسانی‌ دقیق به بیمه‌شدگان سازمان به‌جهت پیشگیری از مطرح دعاوی او گفت: اخیراً با برنامه‌ریزی انجام شده؛ هر ماه مبلغ حق بیمه پرداختی، تعداد روزهای اشتغال و گفتن شغلی اظهار شده در لیست‌های حق بیمه پرداختی را به‌گفتن سه نوشته مهم که طبق معمولً در شکایات مطرح می‌شود؛ از طریق پیامک به خبر بیمه‌شدگان می‌رسانیم. این فرایند در حال تعمیم به عموم بیمه‌شدگان سرزمین بوده و ان‌شاءالله تا آخر اردیبهشت‌ماه به طور کامل اجرا می‌شود.

در این نشست که با وجود میرهاشم موسوی مدیرعامل، محمد محمدی معاون بیمه‌ای و عمران نعیمی مدیرکل امور حقوقی و قوانین این سازمان و نیز حسن زینلی‌نژاد معاون قضایی دیوان عدل اداری در امور کار و فراهم‌اجتماعی، محمدجواد صالحی انصاری رئیس هیأت تخصصی کار، بیمه و فراهم‌اجتماعی دیوان و جمعی از رؤسا و مستشاران شعب تجدیدنظر دیوان برگزار شد، عمل های و هماهنگی این دو نهاد برای افت پرونده‌های شکایت مطرح شده در دیوان در حوزه مأموریت و مسئولیت سازمان فراهم‌اجتماعی مورد بازدید قرار گرفت و مدیرعامل سازمان فراهم‌اجتماعی با استقبال از گسترش ربط، همکاری و هماهنگی این سازمان و دیوان عدل اداری، او گفت: بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور و فرایندهای بازدید خواست‌های بیمه‌شدگان در این عرصه؛ هم از سپس حقوقی و قضایی، هم از سپس مدیریتی و مالی برای سازمان فراهم‌اجتماعی و هم از جهت آثاری که در حوزه کسب و کار دارد زیاد مهم است؛ حتی کارفرمایان نیز عمدتاً در همه جلسات و در نشست‌های مشترک، این نوشته را به‌گفتن یک چالش در مسیر تشکیل نقل می‌کنند.

میرهاشم موسوی با پافشاری بر این‌که جهش تشکیل بدون نیروی کار ماهر و دارای انگیزه کافی مقدور نیست، او گفت: یکی از موانعی که برای تحقق شعار امسال نقل می‌شود این نوشته است که در برخی موارد مجموعه کار با چالش وجود نیروی کار ماهر روبه رو شده و مسیر منفعت‌وری که در جهش تشکیل قرار است جستوجو شود، از این جهت با مانعی جدی روبروست. اگر این را به شرایطی که در کلان سرزمین در تحول و تغیرات جمعیتی داریم اضافه کنیم، اهمیت نوشته نگه داری و نگهداری نیروی کار ماهر و متخصص را در کارگاه‌های گوناگون صنایع و صنوف مشخص می کند.

او گفت: تعداد خواست‌ها و بازنشستگی‌های برقرار شده در مشاغل سخت و زیان‌آور مغایر اهداف و نیات مهم تصویب این قانون است و سهمی عمده در ناترازی منبع های و مصارف سازمان فراهم‌اجتماعی به‌گفتن یک سازمان بیمه‌ای بین نسلی دارد. حالت جاری به طوری است که متوسط سن بازنشستگی به نزدیک به چهل سال و کمتر رسیده و بعضی اوقات نیروی کار در اوج توانایی، توانایی و تخصص از بازار کار خارج می‌شود و هزینه حمایتاز این افراد به دیگر بیمه‌شدگان ذی‌سود سازمان فراهم‌اجتماعی تحمیل می‌شود. ناگوارتر آن که این افراد که با منفعت گیری از قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و انگارً به جهت فرسودگی جسمی و روحی ناشی از این مشاغل از فهرست بیمه‌پردازان خارج خواهد شد در عمل از بازار کار خارج نمی‌شوند که جا برای نیروهای تازه باز شود بلکه جذب قسمت‌های غیررسمی بازار خواهد شد. با این حالت نیروی انسانی نمی‌توان آرمان‌های بزرگ رشد و جهش تشکیل را جستوجو کرد.

موسوی در عین حال افزود: یقیناً ما حق نداریم فردی را از حق قانونی خودش محروم کنیم و این چنین اراده‌ای به هیچ وجه در فراهم‌اجتماعی وجود ندارد. هم نباید از فردی حقی ضایع کنیم و هم نباید اجازه دهیم آینده این صندوق با تعهدات بین‌نسلی با اجرای نادرست قوانین و مقررات تباه شود. ضایع کردن حقوق و منافع صندوق فراهم‌اجتماعی و تحمیل بار مالی غیرمنطقی به این صندوق، خلاف سیاست‌های کلی فراهم‌اجتماعی است که مقام معظم رهبری ابلاغ فرموده‌اند.

مدیرعامل سازمان فراهم‌اجتماعی این چنین او گفت: الحمدلله در مجلس و در دولت مردمی سیزدهم این اراده وجود دارد که به سازمان فراهم‌اجتماعی پشتیبانی کنند تا این سازمان که ابزار و محور گسترش پایدار است توانمند باقی بماند. در نوشته شکایات پرتکرار اصلاح عناوین شغلی در مشاغل سخت و زیان‌آور هم باید در سه سطح کار کارشناسی و تخصصی با شراکت همه نهادهای مرتبط انجام دهیم که یک قسمت مربوط به قوانین کلان در مجلس است. قسمت دیگر اصلاحات قوانین فراهم‌اجتماعی است و قسمت دیگر هم اصلاح رویه‌های مربوط به اجرا است.

موسوی افزود: برای حل ریشه‌ای این مشکل و نگه داری حقوق بیمه‌ای بیمه‌شدگان، مدتی است که هر ماه مبلغ حق بیمه پرداختی، تعداد روزهای اشتغال و گفتن شغلی اظهار شده در لیست‌های حق بیمه پرداختی را از طریق پیامک به خبر بیمه‌شدگان می‌رسانیم چرا که معتقدیم از هیچ کارگری هیچ حقی نباید ضایع شود. این فرایند در حال تعمیم به عموم بیمه‌شدگان بوده و ان‌شاءلله تا آخر اردیبهشت‌ماه به طور کامل اجرا می‌شود.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در مهتاب من بخوانید.

مدیرعامل سازمان فراهم‌اجتماعی در آخر سخن بگویید‌های خود از تعامل و همکاری با دیوان عدل اداری تقدیر نموده و بر گسترش تعامل هم‌افزا با این نهاد پافشاری کرد.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان فراهم‌اجتماعی؛ در این نشست این چنین حسن زینلی‌نژاد معاون قضایی دیوان عدل اداری در امور کار و فراهم‌اجتماعی، با سپاس از حوزه حقوقی و قوانین سازمان فراهم‌اجتماعی در پیگیری و هماهنگی جدی با دیوان عدل اداری، او گفت: اصلاح گفتن شغلی و نیز احتساب سابقه بازنشستگی سخت و زیان‌آور از پرتکرارترین موضوعات مطروحه در دیوان عدل اداری است که هر چند تعداد این پرونده‌ها با هماهنگی دیوان عدل اداری و سازمان فراهم‌اجتماعی افت یافته اما هم چنان در صدر پرتکرارترین موضوعات مطروحه در حوزه فراهم‌اجتماعی است.

زینلی‌نژاد با پافشاری بر لزوم اصلاح برخی قوانین و مقررات، نظر کرد در اجرای ماده ۳۹ قانون فراهم‌اجتماعی، مهلتی نیز برای ‌کارگران برای شکایت احتمالی نسبت به مفاد لیست حق بیمه هر ماه پیش‌بینی شود.

معاون قضایی دیوان عدل اداری در امور کار و فراهم‌اجتماعی، این چنین از عمل تازه سازمان فراهم‌اجتماعی در عرصه خبر‌رسانی گسترده و ماهانه به بیمه‌شدگان در عرصه مبلغ حق بیمه، نرخ دستمزد و گفتن شغلی استقبال و آن را کاری اساسی برای افت شمار شکایات در این عرصه در دیوان عدل دانست.

بر پایه این گزارش در این نشست این چنین محمد محمدی معاون بیمه‌ای سازمان فراهم‌اجتماعی او گفت: بر پایه نظرسنجی انجام شده بالغ بر ۹۵ درصد همکاران حوزه بیمه‌ای از جلسات تعاملی که با وجود اعضای هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف استانی و قضات دیوان عدل اداری برای هماهنگی در رابطه رسیدگی به موضوعاتی چون خواست اصلاح گفتن شغلی در سال قبل توسط اداره‌کل حقوقی سازمان فراهم‌اجتماعی برگزار شد، رضایت داشتند و خواستار استمرار برگزاری این جلسات بودند.

محمدی با پافشاری بر این‌که رویکرد سازمان فراهم‌اجتماعی احقاق حق همه بیمه‌شدگانی است که در مشاغل سخت و زیان‌آور اشتغال واقعی داشته‌اند، او گفت: متأسفانه تقاضاهای کاذب بسیاری هم برای منفعت گیری از مزایای این قانون نقل می‌شود که انتظار می‌رود همه مراجع مسئول در بازدید این تقاضاها، به چالش‌های سازمان فراهم‌اجتماعی و تبعاتی که نگاه حمایتی به نوشته بازنشستگی مشاغل سخت و زیان‌آور برای این سازمان دارد، دقت جدی داشته باشند.

وی این چنین خبرداد با تغییراتی که در برنامه هفتم گسترش در عرصه سن و سابقه بازنشستگی تشکیل شده، شمار تقاضاهای کاذب و واقعی برای منفعت گیری از تسهیلات قانون بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور و بازنشستگی پیش از موعد افزایش یافته است.

عمران نعیمی مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان فراهم‌اجتماعی نیز در این نشست گسترش تعامل و همکاری با مراجع نظارتی و قضایی از جمله دیوان عدل اداری را از راهبردهای جدی مورد دقت این سازمان خبرداد و او گفت: در شعب گوناگون دیوان عدل اداری خواست‌های بسیاری برای اصلاح عناوین شغلی با مقصد منفعت گیری از تسهیلات بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور نقل می‌شود که کنترل و افت تعداد این دعاوی با ریشه‌یابی علت پرشمار بودن آنها، از محورهای مهم هماهنگی و همکاری دو نهاد است.

نعیمی با اشاره به این که اتخاذ رویه‌ای واحد در بازدید و رسیدگی به این خواست‌ها که متضمن حقوق کارگران و نیز سازمان فراهم‌اجتماعی باشد الزامی است، او گفت:  در سال قبل با هماهنگی دیوان عدل اداری و برای رسیدن به هماهنگی و فهمیدن مشترک در رابطه موضوعات پرتکرار مطروحه در دیوان عدل اداری، اداره‌کل حقوقی و قوانین سازمان فراهم‌اجتماعی ۱۲ نشست هماهنگی با وجود اعضای هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف استان‌ها و شراکت قضات عالی‌رتبه دیوان عدل اداری برگزار کرد که ۳ نشست در استان تهران و ۹ نشست نیز در استان‌های گوناگون برگزار شد.





منبع :


اقتصادآنلاین





دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی