به گزارش مهتاب من
بهگزارش خبرنگار فرهنگی مهتاب من از تنسیم؛ رشد و رونق تشکیل فیلم در استودیوهای فیلمسازی عربستان همراه با افتتاح سینماهای پیشرفته در این سرزمین همراه با ثبت درآمد یک میلیارد دلاری هنر هفتم از سال ۲۰۱۸ میلادی بیانگر این مسئله است که صنعت فیلمسازی عربستان درحال پوست اندازی و حرکت به سمت رشدی قابل احتیاط است.
در این عرصه انتشار کردن آمارهای رسمی کمیسیون فیلم عربستان سعودی (SFC) از سینماها، استودیوها، برگزاری جشنوارههای سینمایی حکایت از این روال دارد که روال روبه رشد مخاطبان هنر هفتم در این سرزمین روبه رشد است و ارقامی که برای درآمد صنعت در سال قبل میلادی به دست آمده نیز تاکیدی برهمین مسئله است که سینمای عربستان هم چنان به رشد خود ادامه میدهد.
آمار انتشار شده از سوی کمیسیون فیلم عربستان مشخص می کند سال قبل میلادی در این سرزمین ۴۴۳ فیلم در سینماهای سراسر سرزمین اکران شده و این تعداد فیلم ۱۷.۴ میلیون نفر مخاطب به خود دیده است که با یک برآورد ابتدایی تعداد مخاطبان سینماهای عربستان نسبت به یک سال قبلتر یعنی در سال ۲۰۲۲ ناظر رشد نزدیک به ۲۰ درصدی بوده است.
این درحالی است که درآمد گیشههای سال قبل عربستان بر پایه آمارهای رسمی از ۲۴۰ میلیون دلار فراتر رفته و اکنون عربستان در جایگاه پانزدهم رده بندی جهانی باکس آفیس قرار گرفته است.
از نظر دیگر بازدید هرم جمعیتی این کشورنشان میدهد بیشتر از ۵۰ درصد جمعیت زیر ۲۵ سال عربستان علاقمند به هنر هفتم می باشند و فیلمهای اکشن هالیوودی در صدر انتخاب این گروه سنی برای نشستن روی صندلی سینماهای کشورشان است و در پی آن کمدیهای مصری مخاطب قابل توجهی دارد.
در همین حال انچه که آمارهای رسمی از زیرساختهای سینمایی عربستان حکایت دارد تا اکتبر سال قبل میلادی مجموعاً هفت اپراتور سینمایی، ۶۹ سالن سینما، ۶۲۳ صفحه نمایش و ۶۵۰۰۰ صندلی در این سرزمین وجود دارد که بر پایه جمعیت عربستان یاد شده متوسط به ۱.۷ صفحه نمایش و ۱۷۶ صندلی برای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر تقسیم می شود و همین آمارها مشخص می کند شدت رشد زیرساختهای سینمایی عربستان در دو قسمت صفحه نمایش و صندلی تا تاریخ یاد شده چیزی نزدیک به ۱۹ درصد بوده است.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها