حمایتهای جهانی از غزه و ناکامی تلاش رسانه ای و هنری غرب_مهتاب من

حمایت‌های جهانی از غزه و شکست تلاش رسانه‌ای و هنری غرب


به گزارش مهتاب من

به گزارش خبرنگار فرهنگی مهتاب من از تنسیم، بیشتر از هفت ماه از حملات رژیم صهیونیستی به غزه می‌گذرد و در طول این زمان در کنار حوادث تلخ و ناگواری که جهانیان به واسطه کشتار مردم مظلوم غزه ناظر آن بودند، رویدادهای بی‌سابقه‌ای رقم خورد. محوریت این رویدادها،  راه اندازی جنبش‌های مردمی به اختصاصی جنبش‌های دانشجویی و دانشگاهی علیه سیاست‌های غرب در حمایتاز رژیم منحوس اسرائیل می بود؛ جنبش‌هایی که از یک سو خواستار توقف حمایتمالی و تسلیحاتی سردمداران‌شان از آن رژیم جعلی شدند و از دیگر سو با تحت سختی قرار دادن سازمان‌های بین‌المللی و یقیناً تحت نفوذ یهودیان، خواست صدور قطعنامه‌هایی علیه رژیم کودک‌کش صهیونیستی داشتند.

این تحول و تغیرات جهانی با محوریت غزه جهت شد با دکتر محمد لسانی کارشناس و مدرس رسانه، ارتباطات و فضای مجازی او گفت‌وگویی داشته باشیم.

وی که کارشناسی ارشد معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات را از دانشگاه امام صادق علیه‌السلام دریافت کرده، معاونت سالم سازی و سواد رسانه قرارگاه فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفین و دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران را در کارنامه اجرایی خود دارد. به نظر من اثرات مخربی که طی ۲۰۰ روز بمباران شدید رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌گناه غزه شامل زنان و کودکان اتفاق افتاد، شبیه اتفاقاتی است که بعد از انداختن بمب اتم در هیروشیما و ناکازاکی رقم خورد. همان زمان هم افراد، گروه‌ها و سازمان‌ها بسیج شدند تا بتوانند از طریق اعتراض و از طریق محددویت‌های قانونی جلوی گسترش سلاح‌های کشتار جمعی را بگیرند. همین چند هفته هم ناظر بودیم که در آمریکا و انگلیس و برخی کشورهای اروپایی، نسبت به فروش تسلیحات کشتار جمعی به اسرائیل محدودیت‌های قانونی گذاشته شد و مطرح‌هایی به تصویب رسید؛ لذا مسئله اول این است که دعوا وحشیانه رژیم منحوس اسرائیل به غزه و اثرات منفیِ ناشی از نسل‌کشی آنان، موجبات آزردگی جمعی و پریشان روانیِ را فراهم آورده است.

 

«وعده صادق» به نیابت از همه خشم‌های فروخفته در جهان عمل کرد

وی با اشاره به این که ما ابتدا فکر می‌کردیم گستردگی نفرت از سیاست‌ حمایتیِ غرب نسبت به اسرائیل و کشتار مظلوم غزه به گستردگی جهانی نمی‌رسد او گفت:  ذهنیت این می بود که گسترده حمایتاز مردم غزه شامل برخی از کشورهای اسلامی خواهد می بود. ضمن آنکه بعد از عملیات «وعده صادق» همگان دیدند که می‌توان ویترین و ظاهر فریبنده صهیونیست‌هایی که روزی خودشان را قوی و مدرن جا زده بودند، ناکامی و کرکره آن را پایین کشید. بعد از این قضیه همه پیش‌بینی‌ها این می بود که این عملیات وجوه فرانظامی دارد؛ یعنی حوزه‌های فرهنگی و روانی را هم در بر گرفت و در مردم تاثییر مثبت گذاشت. چون کار ایران، گفتمانی می بود و به نیابت از همه خشم‌های فروخفته در جهان عمل کرد؛ لذا انتظار خودم این می بود که قطعاً ناظر خیزش‌های جوانان خواهیم می بود، اما جغرافیای آن را در کشورهای اسلامی می‌دانستم. اما اکنون می‌بینیم در جغرافیای فرد دیگر و از دل ایالت متحده جنبش‌هایی اتفاق افتاد.

این کارشناس رسانه در ادامه گفت: علت اولش، جذب نخبگان جهان اسلام در زیاد از دانشگاه‌های آمریکایی می بود. این جوانان و نخبگان امروز در دانشگاه‌های آمریکا و انگلیس مشغول تحصیلند؛ این جریان نخبگانی همانند شهید چمران یا از جنس چمران‌ها در دانشگاه‌های آمریکا هویت‌‌شان را اشکار کردند. اینها با روشنگری‌هایی که داشتند، جهت روشن شدن ذهن دیگران شدند.

طوفان‌الأقصی یک عمر تلاش غرب در مدیریت افکار عمومی را ناکامی

لسانی او گفت: مسئله دوم این است که عملاً رسانه‌های اجتماعی نقش اختصاصی‌ای در انتقال بدون بزک و بدون آرایش و بدون سانسور از میدان ایفا کرده و ایفا می‌کنند. ما می‌بینیم از میدان نبرد صحنه و فیلم گرفته می‌شود و به سراسر نقاط جهان مخابره می‌شود. انسان غربی که در آن فقس آهنی بروکراسی و دسته‌بندی مفاهیم قرار گرفته، اکنون نمی‌تواند ببیند که اینگونه مرزهای وحشی‌گری و تجاوز به حقوق انسان‌ها برداشته می‌شود. یادمان نرود که سیاستمداران غرب با شعارهای دموکراسی و فریبنده، افکار مردم‌شان را مدیریت می‌کردند. الان فهمیدیم که افکار عمومی حمایتکننده آنها نیست؛ لذا رسانه‌های اجتماعی از حقیقت‌های تمدن غرب پرده می‌کشند و از سبوعیت و وحشی‌گری آن رونمایی کرده و به این ترتیب عرصه‌های روشنگری را فراهم می‌کنند.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در مهتاب من بخوانید.

دانشجوی غربی به  ناکارآمدی ساختار مدیریت جهان پی برده است

او گفت: مسئله سوم این است که این تجمعات و این اعتراضات باور داشته از مجرای روال قانونی و حقوقی نمی‌توان کاری کرد؛ یعنی اینطور نیست که نامه‌ای را ما دانشجویان امضا کنیم و به شورای امنیت بدهیم و سپس به خانه‌مان برویم. اکنون که جنبش دانشجویی در کف دانشگاه‌های آمریکا و اروپا استمرار یافته است، باور یافته هیچ مرجع قانونی صلاحیت و توانایی این را ندارد که مطالبات‌شان را پیش ببرد؛ چرا که بی اعتمادی به ساختارهای جهانی و از نظر دیگر بی‌اعتمادی نسبت به کارآمدی ساختارهای مدیریت جهان، جهت رویش‌هایی در خود جوانان غربی شده است؛ لذا این کار مشخص می کند یک بازطراحی و بازچینش بزرگ پیش رو است و جوان غربی باور دارد این ساختار جاری به هیچ گفتن توانایی پاسخگویی به انگیزه‌های عالی مقدس را ندارد.

هویت جمعی آمریکا به شدت دینی و آماده تغییرات بزرگ است

لسانی با پافشاری بر این که جنبش‌های مردمی و دانشجویی در غرب جهت شکسته شدن فکر مردم از غرب شد، او گفت: مسئله اول این است که غرب به اختصاصی مردم آمریکا به شدت مذهبی می باشند و علاقه‌مند به نقش‌آفرینی مذهب در زندگی‌شان. شما می‌بینید که ترامپ چندین بار خودش را فرستاده خدا می‌داند. در سرزمین ما که دینی است، اگر فردی بگوید فرستاده خدا هستم، مورد تمسخر و توبیخ قرار می‌گیرد، اما در آنجا مردم تشنه این می باشند که یک نفر به گفتن فرستاده خدا بیاید و کاری را جلو ببرد؛ لذا این قضیه مشخص می کند که مردم آمریکا (نه ساختارهای جامعه)‌ به شدت تشنه مذهب و ادبیات مذهبی می باشند. حوزه‌های جنسی و انحرافی کف روی آب است. اما اصولاً دقت مصلحان بر روی آن هویت جمعی است. هویت جمعی آمریکا به شدت دینی و آماده تغییرات بزرگ است.

او گفت: مسئله دوم این است که رسانه‌های غرب به خصوص ایالات متحده، از طریق تفریح و سرگرمی، چه در موسیقی و سینما و حتی صنعت پورن، در حال انحراف افکار عمومی و به خود مشغول کردن و در حال تشکیل غفلت جهانی می باشند و نهادهای رسانه‌ای آنجا کلاً به گفتن مخدر سنگین عمل می‌کنند تا افراد از حقیقت فرار کنند و خبری از حقیقت نداشته باشند. شما هنگامی این جنبش‌های دانشجویی را می‌بینید، اتفاقاً به جای حقیقت‌گریزی کاملاً به سمت پیوند با حقیقت آمدند و آن حصار رسانه‌ای را شکستند؛ حصاری که کار او این بوده تا با برجستگی‌سازی و با مدیریت خبر و مدیریت اطلاعات، جهت شود افراد روایت جعلی از نظم و نظام جهانی داشته باشند.

لسانی با تصریح بر این که غرب با مدیریت اطلاعات حقیقت را تحریف می‌کند، او گفت: امروز قضیه این است که اطلاعات به ابزار تحریف تبدیل شده است. ایران را محور شرارت نامیدند و در این باره فیلم‌های گوناگون تشکیل کردند. از سال ۸۲ یعنی ۲۰ سال قبل انها گفتند ایران یک هفته تا بمب اتم فاصله دارد. جنگ عراق را رقم زدند و انها گفتند مبنا آن نابودی سلاح های کشتار جمعی است، اما هنگامی آنجا می‌روال، سلاح کشتار جمعی گسترده‌ای که تبلیغ کرده بودند، اشکار نمی‌کنند. لذا با اطلاعات دروغین توانستند مجوز دعوا را از افکار عمومی و ساختارهای جهانی بگیرند؛ لذا این قضیه مهم است که امروز جوانان آمریکایی و جوانان غربی این بافتار اطلاعات دروغین را که توسط سیاستگذاران به جامعه القاء می‌شد، پاره می‌کنند و عملاً نسل جدیدی از آگاهی و بیداری در غرب شکل می‌گیرد.

انتهای‌مطلب/

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی