سیاست تنظیم خانواده از تولد ۲۰ میلیون فرزند جلوگیری کرد_مهتاب من

سیاست تنظیم خانواده از تولد 20 میلیون فرزند جلوگیری کرد


به گزارش مهتاب من

به گزارش مهتاب من،  فاطمه محمدبیگی روز چهارشنبه در دومین اتفاقات استانی جایزه ملی جوانی جمعیت در آذربایجان غربی که در تالار وحدت ارومیه برگزار شد، افزود: در سال‌های طویل دهه‌های ۷۰، ۸۰ و ۹۰ مرتب تحت آموزش‌هایی به نام تنظیم خانواده بودیم که این کار شامل سیاست‌هایی می بود که با گفتن تنظیم خانواده به کشورهای مختلفی به اختصاصی ایران قالب شد.

او گفت: مطابق این سند مصوب دهه ۶۰ قرار می بود از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۹۵ از ۶.۳ فرزندی به چهار فرزندی برسیم که یقیناً این شیب سقوط زیاد تندتر می بود.

وی اظهار کرد: بنیادهای صهیونیستی و یک سری سازمان‌های به ظاهر بین المللی فعالیت‌های گسترده‌ای در این خصوص برای افت جمعیت در ایران انجام دادند و همین امر جهت شد تا امروز ناظر افت قابل دقت جمعیت شویم.

رئیس فراکسیون جمعیت مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: در این زمان تعداد عقیم سازی دائمی در کشورما چنان بالا گرفت که ۲۰ میلیون نفر جمعیت بالقوه ای که باید تولد می‌یافت، هیچ زمان متولد نشد.

محمدبیگی او گفت: ایران اسلامی که امروز باید ۱۰۵ میلیون نفر جمعیت داشت، اکنون ۸۵ میلیون جمعیت دارد و ما مقهور جنگ جهانی جمعیت شدیم.

وی با گفتن این که ایران روزی تنها سرزمین دارنده جایزه جهانی جمعیت شد، افزود: ولی امروز با ابرچالش و بحران جمعیت روبرو هستیم که برای مقابله با آن، باید کاری می‌شد و ما بسیجی‌وار داخل عمل شدیم؛ بیشتر از ۲۳۰ نماینده در سال ۱۳۹۹ قانون جمعیت را طراحی کردند و ۲.۵ سال است که قانون این قسمت ابلاغ شده است.

وی با اصرار بر این که پنجره جمعیتی در سرزمین در حال بسته شدن است، اضافه کرد: این پنجره حداکثر پنج سال باز است و باید در این خصوص همگان اهتمام اختصاصی داشته باشند.

رئیس فراکسیون جمعیت مجلس اظهار کرد: پنجره جمعیتی به دوره‌ای حرف های می‌شود که زنان و دختران ۱۵ تا ۴۵ سال بیشترین تعداد افراد جامعه را در نمودار جمعیتی راه اندازی خواهند داد که این کار در طول تاریخ برای ملت‌ها یک بار به این شکل اتفاق می‌افتد.

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در مهتاب من بخوانید.

محمدبیگی در ادامه گفت: اگر در این پنج سال هر خانواده حداقل بین سه تا پنج فرزند به دنیا نیاورد، ما داخل سیاه چاله جمعیتی فرو خواهیم رفت که تبعات بسیاری اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارد.

وی در خصوص تبعات این معضل او گفت: اگر روزی ۱۸ میلیون دانش آموز داشتیم؛ فرداها به همین تعداد سالمند خواهیم داشت و باید زیرساخت‌های بسیاری برای نگهداری سالمندان تشکیل کنیم که زیاد غمگین کننده است.





منبع :


مهر





دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی