ایمپلنت مغزی در مغز یک نوجوان به افت تشنج شدید پشتیبانی کرد_مهتاب من

ایمپلنت مغزی در مغز یک نوجوان به کاهش تشنج شدید کمک کرد


به نقل از مهتاب من

برای نخستین بار یک پسر ۱۳ ساله بریتانیایی مبتلا به صرع شدید از ایمپلنت مغزی Picostim منفعت گیری کرده و به حرف های محققان مقدار تشنج در این بیمار تا بحال ۸۰ درصد افت اشکار کرده است.

به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، اوران نولسون یک پسر ۱۳ ساله از بریتانیا است که در بیمارستان گریت اورموند استریت در شهر لندن طی یک جراحی موفق به دریافت یک ایمپلنت مغزی شده است. Picostim میتواند به کنترل یک بیماری نادر از صرع با نام سندروم Lennox-Gastaut پشتیبانی کند. این برنامه آزمایشی طی همکاری محققان دانشگاه کالج لندن دانشگاه آکسفورد و بیمارستان کالج کینگ انجام گرفت. بعد از این که این بیمار ایمپلنت ساخته شده توسط Amber Therapeutics را دریافت کرد مقدار تشنج آن تا ۸۰ درصد افت اشکار کرده می بود. به حرف های پزشکان پیش از دریافت ایمپلنت تشنج‌های نولسون به قدری شدید بوده که به مراقبت‌های دائمی نیاز داشته و در برخی زمان به علت از دست دادن هوشیاری نیاز به احیا وجود داشته است.

در این ایمپلنت دو الکترود برای کاشت در مغز وجود دارد که در اعماق مغز قرار گرفته و می‌تواند با ارسال جریان الکتریکی ثابت به مغز از تشنج جلوگیری کرده و یا مقدار تکرار آن را افت دهد. مادر بیمار بعد از کاشت این ایمپلنت مغزی در این مورد می‌گوید: ما در این عمل جراحی یک پیشرفت بزرگ را ناظر بودیم. بعد از کاشت ایمپلنت مقدار تشنج‌ها زیاد افت اشکار کرده و از شدت آنها نیز کاسته شده است. اکنون نولسون زیاد تر از قبل مکالمه داشته و فعالیت آن نیز زیاد تر شده است. الان به طور قاطق می‌توانم بگویم که صاحب یک نوجوان ۱۳ ساله هستم. اکنون این محرک عصبی یکی از دستگاه‌های درمان تشنج است که به طور آزمایشی مورد منفعت گیری قرار می‌گیرد. پیش از این نیز دانشمندان دستگاه پوشیدنی فرد دیگر را ساخته بودند که قادر می بود تشنج را پیش از وقوع پیش بینی کند.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در مهتاب من بخوانید.