به گزارش مهتاب من
به گزارش مهتاب من از تنسیم، محمد کاظم تبار دبیر نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت در ادامه دیدار با فعالان عرصه تئاتر مقاومت شهرهای گوناگون سرزمین طی روزهای قبل در نوبت های جداگانه با هنرمندان و مدیران فرهنگی هنری استان های مرکزی، چهارمحال و بختیاری و اصفهان دیدار و او گفت و گو کرد.
«افتمتون نمایشی با کیفیت در حوزه تئاتر مقاومت» طی سال های تازه در قالب قیاس با آثار ارزشمندی که طی دهه های قبل تشکیل و روی صحنه رفته بودند یکی از نکات مهمی می بود که هنرمندان سه استان مرکزی، چهارمحال و بختیاری و اصفهان روی آن اصرار داشتند.
کاظم تبار هم طی برگزاری این سه دیدار صمیمانه که با همراهی ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی ،دفاتر حوزه هنری انقلاب اسلامی ، مجموعه های فرهنگی مرتبط با سپاه وبنیاد نگه داری آثار و نشر قیمت های دفاع مقدس استان ها انجام گرفت، با تایید آنچه درحوزه افت کیفیت نمایشنامه های عرصه تئاتر مقاومت وجود دارد، بر تلاش ستاد برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت و هیات انتخاب متون برای انتخاب با کیفیت ترین آثار نمایشی شرکت کننده در این جشنواره در جهت ارتفای کیفیت آثار نمایشی این حوزه اصرار کرد.
وی با اشاره قسمت جایزه اختصاصی «شهید القدس اسماعیل هنیه» نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت که متمرکز براجرای آثاری نمایشی با نوشته نسل کشی مردم مظلوم غزه و جبهه مقاومت فلسطین تعلق دارد، گفت: درست است که ما به علت زمان وقتی کوتاهی که در این عرصه داشتیم، اظهار کردیم مطرح های نمایشی را هم می پذیریم اما این علت نمی شود که کیفیت را فراموش کرده و هراثری را بدون هیچ فیلتری در جشنواره اجرا کنیم؛ چرا که الزام تاثیرگذاری این چنین آثاری روی مخاطب، دقت به کیفیت است. به این علت امیدوارم شرایط به گونه ای هدایت شود که بهترین ها را در این اتفاقات چه در قسمت مقاومت فلسطین و چه در دیگر قسمت ها پیش روی مخاطبان قرار دهیم. موضوعی که به شدت مورد دقت بنده و همکارانم در ستاد جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت و انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس است تا بتوانیم با تغییراتی که در نحوه برگزاری این دوره گرفتیم مقدمه مناسبی را برای افزایش کیفیت آثار نمایشی فراهم کرده باشیم.
بر پایه این گزارش او گفت و گو افتنمایشنامه های مرتبط با تئاتر مقاومت در حوزه کودک و نوجوان هم نوشته فرد دیگر می بود که طی این نشست ها به آن اشاره شد که دبیر جشنواره تئاتر مقاومت تعلق بخشی به نام «مسابقه نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان» در این دوره را تلاشی برای ترمیم این حوزه ازجریان تئاتر مقاومت گفت.
الزام هنرمندان شرکت کننده در نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت برای به صحنه بردن آثار غیر تکراری و نظارت گسترده مدیران این دوره از جشنواره روی این نوشته ،مطالبه فرد دیگر می بود که هنرمندان فعال عرصه تئاتر مقاومت استان های اصفهان، چهارمحال و بختیاری و مرکزی به آن اشاره کردند و از دبیر این دوره جشنواره خواستند تا نسبت به نظارت بیشترستاد جشنواره برای فراهم سازی اجراهای غیرتکراری عمل های ملزوم را انجام دهد.
دبیرنوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت هم در عکس العمل به این مطالبه هنرمندان تصریح کرد: هرگونه تخطی درمورد قوانین مرتبط با فراخوان از جمله تکراری نبودن آثار نمایشی شرکت کننده در قسمت های گوناگون جشنواره ، قطعا با عکس العمل ستاد جشنواره رو به رو خواهد می بود و ما حتی اگر سپس از برگزاری مراسم اختتامیه هم فهمید این نوشته شویم تاثییر مورد نظر را از جریان جایزه ها و مواردی از این دست با اظهار رسمی حذف می کنیم. گرچه تلاش خود را انجام خواهیم داد تا با مساعدت شما هنرمندان گرانقدر تئاتر استان ها، ناظر این چنین اتفاقاتی نباشیم اما یقین باشید در این عرصه هیچ تعارفی نداریم و عکس العمل های ملزوم را هم خواهیم داشت.
کاظم تبارگفت : نگاه ما در این دوره از جشنواره یک نگاه تولیدی است و در این عرصه هم نهایت تلاش خود را انجام می دهیم تا ناظر کمترین اشتباه و نادرست در این عرصه باشیم. طبیعتا وجود در جمع هنرمندان شریف تئاتر استان ها و همراهی مدیران فرهنگی هنری مجموعه های استانی فضایی را فراهم ساخته تا ما واقعی تر و به طور میدانی فهمید نقاط ضعف و قوتمان شویم و تلاش کنیم تا این دوره مقدمه ای برای اتفاقات خوب در عرصه تئاتر مقاومت باشد.
افتپشتیبانی های مادی و معنوی از هنرمندان فعال عرصه تئاتر مقاومت نوشته فرد دیگر می بود که در این نشست ها از سوی فعالان این عرصه نقل و از ستاد برگزاری جشنواره تئاتر مقاومت خواسته شد تا در این حوزه نیز عمل های موثری انجام شود.
دبیرنوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت هم در جواب به این مطالبه هنرمندان تصریح کرد : بی تردید تلاش ستاد جشنواره رفع کردن دغدغه های مالی هنرمندان برای تشکیل آثار نمایشی حوزه تئاتر مقاومت است. در این عرصه هم از هیچ تلاشی کوتاه نمی کنیم اما تمایل داریم مدیران استانی هم در این عرصه حمایتهای ملزوم را داشته باشند تا گروه های نمایش فعال در حوزه تئاتر مقاومت ضمن دقت به نوشته مهم گیشه که نباید فقط متکی به حمایتهای مالی نهادهای دولتی باشد، با اسایش بیشتری به کار در این عرصه ادامه دهند. گرچه هم چنان معتقدم فضای اجرای این آثار باید به سمت و سویی هدایت شود که بتواند در گیشه نیز به پیروزی دست اشکار کند.
سپاس ستاد برگزاری نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت از هنرمندان پیشکسوت تئاتر استان ها به رسم برگزاری سفرهای استانی هفته تازه، قسمت فرد دیگر از این برنامه ها می بود که در این چارچوب دبیرنوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت به نمایندگی از ستاد جشنواره و انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس از هوشنگ جمشیدیان هنرمند پیشکسوت تئاتر اصفهان، عباس سلطانی هنرمند پیشکسوت تئاتر استان مرکزی و مسلم سلیمانیان هنرمند پیشکسوت استان چهارمحال و بختیاری به پاس وجود فعال در آثار نمایشی مرتبط با تئاتر انقلاب و دفاع مقدس سپاس به عمل آورد
دبیر نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت طی روزهای قبل ضمن وجود در استان های قزوین و قم با هنرمندان و مدیران فرهنگی شهرهای گوناگون این استان ها نشست ها و دیدارهای فرد دیگر را نیز برگزار کرده می بود.
نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت پاییز و زمستان سال ۱۴۰۳ به دبیری محمد کاظم تبار در تهران و شهرهای گوناگون سرزمین میزبان مخاطبان و هنرمندان شرکت کننده خواهد می بود .
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها