به گزارش مهتاب من
مدیر صندوقهای کالایی بورس کالای ایران نقل کرد
مدیر بازار مشتقه و صندوقهای کالایی بورس کالای ایران او گفت: صندوقهای طلای بازار اندوخته، ضمن تامین مالی تشکیل، میتوانند در تحکیم پشتوانه اقتصاد سرزمین نیز نقش بسزایی ایفا کنند.
رحمان آراسته مدیر بازار مشتقه و صندوقهای کالایی بورس کالای ایران او گفت: صندوقهای طلا در سراسر دنیا با حجمهای قابل دقت در حال فعالیت می باشند و مقصد این صندوقها در دنیا پشتیبانی به دولتها و بانکهای مرکزی آنهاست. به طوری که بانکهای مرکزی در سرزمینهای دیگر برای خرید طلا و تحکیم پشتوانه ذخایر طلای خود از طریق صندوقهای طلا عمل میکنند که نتیجه این کار قوی شدن پشتوانه اقتصادی آنهاست.
او اصرار کرد: در ایران نیز صندوقهای طلا ضمن پشتیبانی به دولت و بانک مرکزی میتوانند در تامین مالی تولیدکنندگان شمش نیز ایفای نقش کنند. به طوری که بازدید روال فروش شرکتهای تولیدی اراعه کننده شمش در بورس کالا مشخص می کند که علت مهم تحقق بودجههای عملکردی و افزایش فروش آنها، شراکت گسترده و تقاضای صندوقهای طلا بوده است.
آراسته با اشاره به این که تا پیش از راهاندازی معامله های شمش طلا در بورس، تعداد بسیاری از تولیدکنندگان شمش طلا در فروش شمشهای خود مشکل داشتند، او گفت: تولیدکنندگان شمش طلا که پیش از راه اندازی معامله های شمش طلا در بورس با چالش فروش محصولات خود روبه رو بودند به پشتیبانی ابزارهای مالی مبتنی بر طلا در بورس کالا میتوانند در بازار رقابتی شمشهای تولیدی خود را به فروش رسانده و حتی خطوط تشکیل خود را گسترش دهند.
مدیر بازار مشتقه و صندوقهای کالایی بورس کالای ایران او گفت: صندوقهای طلا نه تنها علتکنترل و افت سفته بازی شده اند، بلکه با دقت به روال رو به رشد این صندوق ها، تولیدکنندگان شمش میتوانند با مطمعن بیشتری نسبت به مقدار تقاضای حاضر در خصوص اراعه شمش به بازار تصمیم گیری کنند.
این چنین آراسته صندوقهای طلا را به گفتن بازوی کمکی قوی برای تولیدکنندگان این حوزه دانست به نحوی که صندوقهای طلای بازار اندوخته، ضمن تامین مالی تشکیل، میتوانند در تحکیم پشتوانه اقتصاد سرزمین نیز نقش بسزایی ایفا کنند.
منبع :
باشگاه خبرنگاران جوان
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها