به گزارش مهتاب من
به گزارش خبرنگار فرهنگی مهتاب من از تنسیم، مراسم سوگواری بانوی آب و آیینه پیش از ظهر امروز، سهشنبه ۱۳ آذرماه با وجود سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمهدی شجاعی نویسنده، یوسفعلی میرشکاک شاعر، فاطمه راکعی شاعر و حجتالاسلام والمسلمین مهدویراد قرآن پژوه و نویسنده در این وزارتخانه برگزار شد.
یوسفعلی میرشکاک و فاطمه راکعی در این مراسم به شعرخوانی پرداختند.
سیدمهدی شجاعی نویسنده با اشاره به رمان «کشتی پهلوگرفته» او گفت: ۴۰ سال پیش که رمان «کشتی پهلوگرفته» انتشار شد، تا سالها جزو پرفروشترین آثار ادبی به شمار میرفت، در همه این سالها تلاش کردم به برخی اهالی ادب بفهمانم که این تاثییر به لحاظ ساختار و مختصات یک رمان است، اما برخی اصرار داشتند، نام روضه ادبی را روی آن بگذارند، که بنده هم برای ساحت مقدس حضرت زهرا پذیرفتم.
وی در ادامه در سخنانی که رگههایی از طنز نیز در آن مشهود می بود، به انتقاد از حالت حاضر در حوزه کتابخوانی، دقت جوانان به کتاب، جایگاه کتاب در سبد خانوار، افت شمارگان کتاب، دینداری در جامعه، مهاجرت نخبگان، در نظر گرفتن خروج از سرزمین و ماندن در سرزمین به گفتن مجازات جرم و … پرداخت.
حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی مهدویراد نیز با اشاره به سخنان شجاعی به ذکر خاطرهای از پدرش پرداخت و در ادامه خطبه فدک را با اهمیت ترین میراث زندگی حضرت زهرا(س) دانست.
وی در ادامه او گفت: از تعداد بسیاری از شخصیتهای تاریخ اسلام ما میراث بزرگی نداریم و این یک خسران تاریخی است، از حضرت عباس (ع) جز ۵ جمله چیزی نداریم، از حضرت زینب(س) نیز محدود میراث داریم، از حضرت زهرا (س) نیز تا مرحله های رحلت پیامبر اکرم(ص) میراث اندکی است، تا همین خطبه.
مهدویراد افزود: من همیشه با خود فکر میکردم، این که اسم این خطبه را فدکیه میگذاریم، و محدود به نوشته فدک میکنیم، دلنشین نیست، ولی جرئت ابراز آن را نداشتم؛ تا این که از استاد حکیمی شنیدم که او گفت، حیف است گفتن خطبه را فدکیه بگذاریم، من سوال کردم به نظر شما چه بگذاریم؟ بگوییم؟ بازخوانی میراث بعثت؟ استاد حکیمی او گفت، گفتن خوبی است، این برای من زیاد گرامی می بود که استاد حکیمی این گفتن را پذیرفت.
در ادامه مصطفی راغب و مرشد میرزا علی به اجرای برنامه پرداختند.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها