به گزارش مهتاب من
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، مرتضی قربانی رئیس فدراسیون تیراندازی با وجود در محل کمیته ملی المپیک با مهدی علینژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک دیدار کرد.
مهدی علینژاد دبیر کل کمیته ملی المپیک در این دیدار گفتن داشت: تیراندازی از رشتههای پر مدال است و مدال المپیک را در کارنامه خود دارد که اتفاق بزرگی است. ایران تا بحال در ۶ رشته مدال المپیک و در پنج رشته مدال طلا کسب کرده که یکی از این رشتهها تیراندازی است. کاراته نیز فقط یک دوره در المپیک بوده است و مدال طلا گرفته و عملاً تیراندازی در کنار کشتی، تکواندو و وزنهبرداری رشته طلایی المپیک ایران است. من معتقدم رشتهای که به قله میرسد قطعاً میتواند آن را تکرار کند چون قبلاً آن مسیر را رفته است.
وی اصرار کرد: این رشته تجهیزات محور و پر هزینه است. در تلاشیم در کنار فدراسیون باشیم و در موضوعات بینالملل به فدراسیون پشتیبانی کنیم. بودجه کمیته ملی المپیک در سال ۱۴۰۴ افزایش نداشت اما در او گفت و گو تخصیص بودجه به فدراسیونها همان مبلغ سال قبل را در نظر گرفتیم و این حداقل کاری می بود که میتوانستیم برای فدراسیونها انجام دهیم. تلاش میکنیم تا از فدراسیون تیراندازی حمایتاختصاصی داشته باشیم.
مرتضی قربانی رئیس فدراسیون تیراندازی نیز در این دیدار اظهار داشت: وقتی که فدراسیون را تحویل گرفتیم، اهداف پروازی و اردوهای تیم ملی زمانها تعطیل می بود و فدراسیون با بدهیهای سنگین مواجه شده می بود ولی ما کارها را پیش بردیم و بلافاصله اردوها و اعزامهای تیم ملی به مسابقات جهانی را اغاز کردیم و در این زمان ۴۰ مدال رنگارنگ را در ۲۵ اعزام برون مرزی به دست آوردیم و در اهداف پروازی برای نخستین بار در آسیا به مدال طلا و سهمیه المپیک رسیدیم. در کنار آن نیز کمیته گلولهزنی را راه اندازی کردیم و در این زمان مسابقات گوناگون را برگزار کردیم.
وی در ادامه افزود: در سال قبل ۱۰۰۰ تیرانداز را از سراسر سرزمین استعدادیابی کردیم و امسال این تعداد افزایش چشمگیری خواهد داشت. اکنون ۶۰ نفر از جوانان و نوجوانان در تیمهای ملی می باشند و ناظر پوست اندازی در این تیم هستیم. پشتوانههای بسیاری را برای تیم ملی داریم که در ۱۰ سال آینده مدالهای بسیاری را کسب خواهند کرد.
رئیس فدراسیون تیراندازی اصرار کرد: تیراندازی رشتهای تجهیزات محور است و هزینههای ساچمه و فشنگ در این زمان افزایش بسیاری داشته است. هزینه تمرین هر ورزشکار در روز ۴ میلیون تومان است و روزانه ۱۲۰ میلیون تومان هزینه فشنگ و ساچمه در اردوی تیمهای ملی است. ما امسال با گرانی فشنگ اهداف پروازی و مواجه شدیم که آن را کنترل کردیم.
در ادامه ناصر رسولی، دبیر فدراسیون گزارشی از کارکرد تیراندازی اراعه کرد. وی به گسترش رشته تیراندازی در قسمت همگانی و امضای تفاهم نامه با ستاد مبارزه با مواد مخدر به منظور تجهیز هزار روستا در سراسر سرزمین اشاره کرد.
وی با اشاره به برگزاری دوره قضاوت B بین المللی با وجود مدرس فدراسیون جهانی او گفت: برگزاری این دوره در تهران نقش مهمی در ترقی قضاوت ایران دارد و فدراسیون جهانی نیز در گزارشی از برگزاری این دوره و سطح قضاوت ایران تقدیر کرد.
عباس محمدی، نایب رئیس فدراسیون نیز گفتن داشت: اگر در تیراندازی هزینه شود، اندوختههایی برای این رشته خواهد می بود که تا دهها سال میتوان از آن منفعت برد. هانیه رستمیان در رشتهای چهارم جهان است که در آن حتی مسابقهای در ایران برگزار نمیشود. اگر از این رشته حمایتشود قطعاً در آینده مدالهای ارزشمندی کسب خواهد شد.
در ادامه رضا شجیع، رئیس مرکز نظارت بر تیمهای ملی کمیته ملی المپیک گفتن داشت: در جلسه تخصصی با وزیر ورزش به طور مفصل در رابطه این رشته سخن بگویید شد. خوشبختانه اراده خوبی در فدراسیون وجود دارد تا چالشها از بین بردن شود. نوشته مهمات و سلاح و دیگر موضوعات خارج از فدراسیون است و ما ناظر هستیم که مسئولان فدراسیون در تلاش می باشند تا موضوعات بر طرف شود.
وی اصرار کرد: علاقهمند هستیم افتخارات تیراندازی در المپیک تکرار شود و با ارادهای که در فدراسیون وجود دارد این کار دور از دسترس نیست و کمیته ملی المپیک نیز مدام در این مسیر در کنار فدراسیون است.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها