به گزارش مهتاب من
او همین طور گفت: بهطور مثال ما اگر واکسنهای پنوموکوک و روتاویروس را داخل برنامه واکسیناسیون کشوری میکنیم، اشکار است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری میکند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این زیاد رقم بسیاری است.
فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاههای وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال قبل در حال انجام تحقیقات مورد لزوم می باشند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را اشکار کند، داخل برنامه واکسیناسیون کشوری می کنیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با گفتن این که اکنون تشکیل و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمیشود، او گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکتهایی می باشند که واکسن گارداسیل را تامین میکنند و تعداد بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری میکنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمیشود.
وی درمورد الزام منفعت گیری از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای حرکت پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به علت روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق میکنند. اما در سرزمین ما با دقت به شرایط حاضر لزومی ندارد که همه افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذرهای به این مطمعن برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.
فرشیدی در آخر او گفت: پژوهشگاه وابسته این وعده را داده است که در بازه وقتی شش ماهه اطلاعات ملزوم را اراعه دهند و اگر نتیجه پژوهشها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به سود مردم است، حتما انجام خواهد شد./ایسنا
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها