سیستم تازه لباس فضانوردان تنها در ۵ دقیقه ادرار را به آب آشامیدنی تبدیل می‌کند_مهتاب من

سیستم جدید لباس فضانوردان تنها در ۵ دقیقه ادرار را به آب آشامیدنی تبدیل می‌کند


به نقل از مهتاب من

در لباس فضانوردی تازه سیستمی قرار دارد که می‌تواند تنها در ۵ دقیقه ۵۰۰ میلی‌لیتر ادرار را تصفیه کرده و آن را به آب آشامیدنی تبدیل کند.

به نقل از سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، دانشمندان برای سفرهای فضایی نوعی لباس تازه طراحی کردند که قادر است از طریق یک سیستم تازه ادرار فضانوردان را به آب آشامیدنی تبدیل کند. این فرایند می‌تواند در سریع‌ترین زمان ممکن صورت گیرد. در صورت وجود این فناوری در آینده می‌توان پیاده‌روی‌های فضایی بیشتری توسط فضانوردان انجام شود.

مطابق گزارش انتشار شده توسط گاردین، اولین نمونه از لباس تازه فضانوردان به نام Stillsuits با الهام از فیلم علمی تخیلی Dune ساخته شده و قادر است ادرار فضانوردان را جمع آوری و در مختصر‌ترین زمان ممکن آن را تصفیه کرده و مجدداً از طریق یک لوله به فضانورد رساند.

در این لباس یک فنجان از جنس سیلیکون قالب گیری شده قرار دارد که برای مردان و زنان متفاوت بوده و در اطراف اندام تناسلی قرار می‌گیرد. این فنجان به یک پمپ خلا فعال شده با رطوبت متصل شده و در صورت ادرار کردن فضانوردان فعال خواهد شد. ادرار بعد از جمع آوری به سیستم فیلتراسیون منتقل شده و در آنجا می‌تواند با راندمان ۸۷ درصدی به آب آشامیدنی تبدیل شود. به حرف های دانشمندان این سیستم می‌تواند ۵۰۰ میلی لیتر ادرار را تنها در ۵ دقیقه تصفیه کرده و مجدداً به فضانورد تحویل دهد. سیستم مورد نظر نزدیک به ۸ کیلوگرم وزن دارد و با قرارگیری در لباس فضانوردی هم چنان سبک و راحت است.

سازندگان این لباس امیدوارند بتوانند با گسترش آن قبل از آخر دهه جاری از آن در برنامه آرتمیس ناسا و برای یادگیری نحوه زندگی و کار به شکل طویل زمان در دنیای دیگر منفعت گیری کنند. ناسا اکنون خود را برای ماموریت آرتمیس در سال آینده میلادی آماده می‌کند که در آن قرار است فرود خدمه در قطب جنوب ماه انجام شود.

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در مهتاب من بخوانید.

اخبار تکنولوژی

اخبار پزشکی