۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند_مهتاب من

۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند


به گزارش مهتاب من

سالم خبر: محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در همایش مهاجرت نخبگان علمی در ایران که ۱۲ و ۱۳ دی‌ماه در مرکز همایشهای بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، درمورد چالش‌های مهاجرت پزشکان سخنرانی کرد.

مهاجرت پزشکان با وجود جایگاه ممتاز علمی و اجتماعی

 وی با اشاره به حالت برخی پزشکان فرمود: تعداد بسیاری از پزشکان که در ایران جایگاه علمی و عملی برجسته‌ای دارند، استاد دانشگاه می باشند، مطب‌های موفق دارند و زندگی مرفهی را توانایی می‌کنند، با این حال تصمیم به مهاجرت می‌گیرند.

مهاجرت به کشورهای عربی و تفاوت آن با کشورهای غربی

 ظفرقندی در ادامه افزود: «مهاجرت به کشورهای عربی را زیاد تر می‌توان کاریابی دانست که به علت شرایط اقتصادی و قیمت پول صورت می‌گیرد. اما در رابطه مهاجرت به کشورهایی همانند آمریکا و کانادا، بالای ۸۰ درصد پزشکان ناچار به ترک حرفه پزشکی خواهد شد، چون امکان فعالیت حرفه‌ای پزشکی در آن کشورها برای این افراد فراهم نیست و مبنای اقتصادی ندارد.»

چالش‌های قبول مدارک و ورود به حرفه پزشکی در کشورهای غربی

 وی با پافشاری بر سخت‌گیری‌های حاضر در این کشورها افزود: «پزشکانی که به آمریکا و کانادا مهاجرت می‌کنند، زیاد تر با عدم پذیرفتن مدارک تحصیلی روبه رو خواهد شد. از نظر دیگر، تعداد بسیاری از این پزشکان به علت سن و سال، امکان شرکت و پیروزی در آزمون‌های سختگیرانه پزشکی این کشورها را ندارند و در نهایت ناچار به انتخاب مشاغل غیرمرتبط خواهد شد.»

دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها

خبرهای ورزشی

خبرهای اقتصادی

اخبار فرهنگی

اخبار تکنولوژی

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در مهتاب من بخوانید.

اخبار پزشکی