هوش مصنوعی چه وقتی می‌تواند جای انسان را بگیرد؟

هوش مصنوعی چه زمانی می‌تواند جای انسان را بگیرد؟






مدیرعامل انویدیا، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای مرتبط به هوش مصنوعی، اخیرا حرف های است که هوش مصنوعی تا پنج سال دیگر، نسبتا با انسان‌ها «قابل رقابت» خواهد می بود.



به نقل از مهتاب من، جنسن هوانگ این پیش‌بینی را در اجلاس DealBook نیویورک تایمز نقل کرد. هوانگ به ظهور ابزارهای هوش مصنوعی از پیش ساخته شده‌ای اشاره کرد که شرکت‌های حوزه‌های گوناگون، از طراحی تراشه و ساخت نرم‌افزار گرفته تا کشف دارو و رادیولوژی، آن‌ها را بر پایه نیازهای خود طراحی می‌کنند.

به گزارش CNBC، هوانگ او گفت که اگر هوش عمومی مصنوعی (AGI) به‌گفتن رایانه‌ای تعریف بشود که می‌تواند آزمایش‌های را به‌روشی «نسبتاً رقابتی» برای هوش انسان انجام دهد، در این صورت «طی پنج سال آینده، هوش مصنوعی‌هایی را خواهیم دید که می‌توانند این آزمایش‌ها را انجام بدهند.»

جدیدترین اخبار و مهم ترین رویدادهای ۲۴ ساعته در بخش های حوادث ، اجتماعی ، سیاسی ، اقتصاد و تکنولوژی ، ورزشی ، فرهنگ وهنر ایران و سایر مناطق جهان را در مهتاب من بخوانید.

ظهور ابزارهای هوش مصنوعی تازه

هوانگ در ادامه سخن بگویید‌های خود پیش‌بینی کرده که رقابت در فضای هو‌ش مصنو‌عی علتظهور ابزارهای از قبل آماده‌ای خواهد شد که شرکت‌های صنایع گوناگون، از طراحی تراشه و تشکیل نرم‌افزار گرفته تا کشف دارو و رادیولوژی، آن‌ها را بر پایه نیازهای خود طراحی می‌کنند.

مدیرعامل انویدیا این چنین به این نوشته اشاره کرد که «اولین ابررایانه هوش مصنوعی جهان» را به OpenAI و ایلان ماسک داده است. انگارً ماسک که یکی از بنیانگذاران OpenAI است و سال ۲۰۱۸ آن را ترک کرده، در جریان یک کنفرانس در رابطه این دستگاه شنیده و آن را از هوانگ خواست کرده و سپس با او درمورد OpenAI سخن بگویید کرده است.

در نهایت، هوانگ توضیح می‌دهد که یکی از دلایل فاصله بین صنعت فناوری تا AGI، این است که هرچند یادگیری ماشین اکنون در کارهایی همانند تشخیص و ادراک توانایی دارد، اما تا این مدت نمی‌تواند استدلال چند مرحله‌ای انجام دهد که برتری مهم شرکت‌ها و محققان است.

کسب‌و‌کار انویدیا به علت افزایش تقاضا واحدهای پردازش گرافیکی پرقدرتی که برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی مورد نیاز است، در طول سال جاری رونق زیاد بسیاری داشته است. غول فناوری که اکنون بالاتر از TSMC، اینتل و سامسونگ سودآورترین تراشه‌ساز دنیا است، در گزارش مالی فصل سوم ۲۰۲۳ خود به افزایش ۲۰۶ درصدی درآمد به‌لطف رونق هوش مصنو‌عی اشاره کرده می بود.

 

 

 





منبع :


دیجیاتو








منبع