به گزارش مهتاب من
به گزارش خبرنگار فرهنگی مهتاب من از تنسیم، استقبال از آثار انتشار شده درمورد شهید سردار سلمیانی در سالهای بعد از شهادت وی قابل دقت بوده است، یکی از کتابهایی گه درمورد شهید سلیمانی انتشار شده و از استقبال قابل توئجهی برخوردار بوده است کتاب «سیمای سلیمانی» نوشته حجتالاسلام علی شیرازی است که انتشارات خط مقوم چاپ سی ام آن را در سال ۱۴۰۳ انتشار کرده است.
علی شیرازی در کتاب سیمای سلیمانی زندگینامه و خاطرات شهید قاسم سلیمانی را روایت میکند. در این کتاب آمده است: «شهید سلیمانی، به معنی واقعی کلمه، نیرومندترین فرمانده مبارزه با تروریسم در منطقه است؛ به همین گفتن هم شناخته شده است. کدام فرمانده دیگر قوت داشت و میتوانست کارهایی را که او انجام داد، انجام بدهد؟ به یکمنطقهای که در محاصره ۳۶۰ درجهای دشمن است، با بالگرد داخل میشود؛ جوانهای این منطقه دستتنها می باشند؛ فرماندهی ندارند؛ چشمشان که به حاج قاسم سلیمانی میافتد، جان اشکار میکنند؛ روحیه اشکار میکنند؛ انگیزه اشکار میکنند؛ محاصره را از بین میبرند و دشمن را متواری میکنند. نمونه برجستهای از پرورششدگان اسلام و مکتب امام خمینی می بود. او همه عمر خود را به جهاد در راه خدا گذراند. شهادت، پاداش تلاش بیوقفه او در همه این سالیان می بود. حاج قاسم صدبار در معرض شهادت قرار گرفته می بود؛ این، بار اول نبوده است.
ولی در راه خدا، در راه انجامماموریت، در راه جهاد فیسبیلالله پروا نداشت؛ از هیچچیز پروا نداشت. جهاد او جهاد بزرگی می بود؛ خدای متعال، شهادت او را هم شهادت بزرگی قرارداد. حاج قاسم باید همینجور به شهادت میرسید. خوشا به حال حاج قاسم که به آرزویش رسید. او شوق شهادت داشت و برای آن اشک میریخت و داغدار رفقای شهیدش می بود. مردم، قدر سردار شهید قاسم سلیمانی را دانستند و این، ناشی از اخلاص اوست. این که دلها اینجور همه فهمید خواهد شد، نشاندهنده این است که یک اخلاص بزرگی در آن مرد وجود داشت؛ مرد بزرگی می بود.
شیرازی در این کتاب زندگی شهید سلیمانی را بین سالهای ۱۳۳۵تا ۱۳۹۸روایت کرده است. نویسنده که خودش سابقه آشنایی با سردار سلیمانی را دارد در ابتدای کتاب اینطور نوشته است: «از سال ۱۳۶۱ با او آشنا شدم. از همان روزها، او را انسانی باایمان، شجاع، متواضع و با روحیه جهادی و انقلابی دیدم. مرد میدان ایثار، شب زندهداری و اشک و تضرع و مناجات و انس با قرآن می بود. از سر و رویش ضمانت و تعبد میبارید. دلباخته مردم می بود. خدمت به ملت و حمایتاز محرومان و مظلومان را غنیمت میشمرد. بین جنگ هشت ساله، در جنوبشرق سرزمین، در افغانستان، لبنان، فلسطین، سوریه، عراق و در یمن، تنها به خدا و دفاع از مظلوم فکر میکرد».
کتاب سیمای سلیمانی در هفت فصل شامل گردآوری خاطرات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از منظر فرماندهان، همرزمان، سیاسیون و… است. خاطرات گردآوری شده در این کتاب شامل ناگفتههایی از سران سرزمین، مسئولان سیاسی، فرماندهان و نزدیکان سردار دلها است.
انتهای مطلب/
دو هفته بعد از شهادت سردار سلیمانی امامخامنهای در خطبههای نمازجمعهی تهران فرمودند:
«ما به حاجقاسم سلیمانی، شهید گرامی، به چشم یک فرد نگاه نمیکنیم؛ به چشم یک مکتب نگاه میکنیم. یک راه، یک مدرسهی درسآموز».
تبیین مکتب و عظمت وجودی سردار سلیمانی کتابهای گوناگونی میطلبد. نگارش «شاخصهای مکتب شهید سلیمانی» با همین نگاه از سوی حجتالاسلام علی شیرازی رقم خورد و خاطرات شخصی وی از سردار سلیمانی نیز در کتاب «حاج قاسمی که من میشناسم» از همین نشر در دسترس است. کتاب اینده «سیمای سلیمانی» در ادامهی همان بناست تا ما را با ویژگیهای شهید بزرگ جبههی مقاومت «از زبان دیگران» آشنا کند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها