به گزارش مهتاب من
سالم خبر: یک مطالعه تازه از سوی متخصصان استرالیایی نشان داد پیروی از رژیم غذایی غنی از منیزیم خطر صدمه به DNA و اختلالات دژنراتیو مزمن از جمله آلزایمر را افت میدهد.
به گزارش سالم خبر، محققان علوم تغذیه در دانشگاه استرالیای جنوبی با جمعآوری و تجزیه و تحلیل مثالهای خون ۱۷۲ فرد میانسال، ربط قوی بین سطوح پایین منیزیم و مقادیر بالای اسید آمینه سمی به نام «هموسیستئین» اشکار کردند. هموسیستئین حاوی گوگرد است.
این ترکیب سمی به ژنهای بدن صدمه میزند و افراد را مستعد ابتلا به بیماریهای آلزایمر و پارکینسون، بیماریهای گوارشی، طیف وسیعی از سرطانها و دیابت میکند.
این نوشته که در «مجله اروپایی تغذیه» انتشار شده، میافزاید: غلات کامل، سبزیجات با برگ سبز تیره، آجیل، لوبیا و شکلات تلخ همه انها غذاهای غنی از منیزیم می باشند که به بدن در تشکیل انرژی، استحکام دندانها و استخوانها، تنظیم قند خون و سختی خون، سلامت قلب، ماهیچهها و کلیهها پشتیبانی میکنند.
به حرف های محققان مصرف کم منیزیم (کمتر از ۳۰۰ میلی گرم در روز) میتواند خطر ابتلا به تعداد بسیاری از بیماریها را افزایش دهد و تبدیل صدمه DNA شود.
به نوشته مدیکال اکسپرس، منیزیم چهارمین ماده معدنی زیاد حاضر در بدن انسان است و بیشتر از ۲۰۰ آنزیم برای فعال کردن فرآیندهای حیاتی در بدن به آن نیاز دارند.
دسته بندی مطالب
اخبار کسب وکارها